兰州家装公司——城市人家装修专家欢迎您。

0931-8723111
鸿运润园160平米现代轻奢风格
来源:兰州城市人家 时间:2020-10-22

 

项目信息 Project Information

地址:鸿运润园

Address: Hongyun Runyuan 

 

面积:160平米

Area: 160㎡

 

风格:现代轻奢

style: Modern Light Luxury

 

设计师:毛志平

designer: Mao Zhiping

本次案例的业主是一个年近中年的成功人士,房屋类型属于改善性住宅。过了血气方刚的青春年华,中年人士更加沉稳、内敛,在居家风格选择上更青睐于高贵、典雅的现代轻奢。

The owner of this case is a middle-aged successful person, the housing type belongs to the improvement of residential. After the vigorous youth, the middle-aged people are more sedate, introverted, in the choice of home style more in favor of noble, elegant modern luxury.

整体风格颜色以灰黑色为主,灰黑白三色搭配恰到好处。(家具)莫兰迪色系用橙色作为点缀。高级典雅之外,亮色点缀空间,带来几丝俏皮、温情融入其中。

Overall style color to gray and black-based, gray and white trichromatic collocation just right. (of furniture) decorated with orange. Beyond the high-class elegance, the bright color embellishes the space, brings several silks nifty, the warmth melts into them.

宝宝房是浅蓝色与深蓝色搭配墙体,(双色搭配)为小小空间增添了层次感。楼层位于13层,采光较好,深色墙体的选择并不会影响室内明暗度。反而,增添了鲜亮的色彩,好似为宝宝营造了一番梦幻天地。

Darling rooms are light blue and dark blue with walls, (dual color collocation) for the small space to add a sense of hierarchy. The floor is located on the 13th floor and has good light. The choice of dark walls does not affect the lightness or darkness of the room. Instead, add a bright color, as if for the baby to create a fantasy world.

为了加宽电视墙,与背景墙形成平衡美感,砸掉了通道内的衣帽间改成储物间。通往室内的过道变得宽敞明亮,改造后的储物间能容纳更多的杂物,空间是一点没有浪费哦!

In order to widen the TV wall and the background wall to form a balanced aesthetic, the cloakroom in the passageway was smashed to transform the storage room. The passageways to the interior become spacious and bright, and the converted storage room can hold more sundries, and the space is not wasted at all!

无论是主卫还是独立(户型有主卫),都做成了干湿分离的设计。小空间功能性划分,更便于清洁卫生,也能保证“干区”不会长期滞留水渍。浴室柜与镜面柜,满足了卫生间的收纳需求。

Whether it is the main health or independent (huxing have the main health) , are made dry and wet separation of the design. Small space functional division, more convenient cleaning and sanitation, but also to ensure that "dry area" will not long-term retention of water stains. Bathroom cabinet and Mirror cabinet, to meet the storage needs of the toilet.

每个人需求不同,自然对于装修设计的选择也是不一样的。案例中的业主,只做了一两处改变,而莫兰迪色系的高级感在这次案例中体现的淋漓尽致。

Everyone needs different, natural for the choice of decoration design is not the same. The owners, in this case, had made only one or two changes, and Giorgio Morandi's sense of sophistication was on full display in this case.

 

便捷入口

CONVERNIENT ENTRANCE

精彩安全高级搜索

ADVANCED SEARCH GOOD SECURITY